Udgivelser

The War On Terror: Propaganda i Globale Nyhedshistorier

Et uredigeret kandidatspeciale, der undersøger hvordan primært amerikanske, og sekundært danske, nyhedsmedier anvendes til at skabe frygtmytologisk propaganda, op til krig og andre kontroversielle politiske eller økonomiske projekter.

Specialet analyserer bl.a. amerikanske massemediers pankapitalistiske omverden, centraliseringen af amerikanske medievirksomheder, til blot 6 konglomerater / ejerkredse, samt årsagerne bag amerikanske mediers tendens til selvcensur, ensidighed og ekstrem patriotisme.

Specialet er velegnet til studerende med interesse for feltet, samt andre der ønsker at forstå hvordan milliarder af mennesker, kontrolleres gennem orkestrerede frygtmytologier.

Specialet består af ialt 181 sider, heraf 90 siders indhold og 91 siders bilag i form af artikler og andre relevante data.

Sidetal: 189
Indbinding: e-bog, pdf
Udgivet: 10.04.2012
ISBN: 9788792828095
Vejl. udsalgspris: 128 kr.
Beskyttelse: Ingen

 
 
 
H.C. ANDERSEN JUNIOR – DEN MAGISKE HAT

Vi er glade for at have indgået en udgivelsesaftale med den franskfødte, herboende tegner Thierry Capezzone, som betyder at vi over den kommende tid kan præsentere dig for alle røverhistorierne om den unge H.C. Andersen Junior, i e-bogsformat. Glæd dig til et fantasifuldt univers, hvor en ung H.C. Andersen er hovedpersonen, som skal så grueligt meget igennem, før det hele alligevel ender godt til sidst..

HC Andersen Junior er en dreng som alle andre, lige indtil den dag, hvor hans bedstefar giver ham en magisk hat. Med hjælp fra hatten og hans fortryllende fantasi, kommer han til at opleve det mest fantastiske eventyr nogensinde.

Du kan downloade e-tegneserien hos alle online bogforhandlere.

Udgives som PDF (kan bl.a. læses på Ipad, i flotte farver)

 

Sidetal 52
Format: Pdf
Udgivet: 02.04.2012
Udgave: 1. udgave, e-version
ISBN: 9788799373376
 
 
 
 
Bestil Bogen
 
 
 

Ti Noveller Fra Fantasiens Univers lukker dig ind i ti utrolige og fantasifulde verdener inden for genrerne Science Fiction, Fantasy og Horror.

Uddrag:
“Se, om du kan komme fri af den her, dit forpulede voldtægtssvin. Du får fandme ikke min personlighedschip.” Jacob råbte ud i det tomme lokale. Det flimrede grønt for hans øjne i samme øjeblik, som håndjernene sagde klik, da de låste omkring kædelåsen. Alt blev sort. – Fra “Delte Kroppe” af Kristian Peter Sjøgren

“Hun skreg og holdt sig for ørerne. Ved den usynlige port til Lysriget eksploderede himlen i et øredøvende brag. En modvind af orkanstyrke hvirvlede gennem luften, og orange flammer skød som pile efter Kappesvæveren Aurora. Hun var kommet alt for tæt på den øverste af De Tre Verdener ved den grænse, der delte Lysriget fra Middelhaven, og det var rent held, at hun havde undgået at brænde op i himlens ild. Fra “Kappesvæverens Himmelfald” af Merete Svenningsen.

Indeholder: Delte Kroppe, Bidemærker, De Levendes Bog, Den Sidste Snotnisse, En Helt Almindelig Onsdag, Generation 7, James A. Taylor, Kappesvæverens Himmelfald, Sjæleforsørger og Støvet Fra En Sommerfugls Vinger.

E-bogen er udgivet i samarbejde med forfattervaerk.net

KØB BOGEN HER

Type: Ebog
Fil: epub og pdf
ISBN: 9788799373314 (Epub)
Udgivelsesdato: 06-12-2011
Udgave: 1.udgave
Forlag: Forlaget ViraBooks
Sider: 191 Sider
Filstørrelse: 400 KB

Mød “Jøden”, Englænderen, Sprøjtemaleren, Clamydiadronningen, Syersken, Hypokonderen og alle de andre mere eller mindre håbløse og farverige eksistenser i Tidsmaskinens brogede og morsomme univers.

Jøden som egentlig først ville afsværge jødedommen, til fordel for en midlertidig ide om at blive præst i den kristne folkekirke, er midt i sit kaotiske liv, i stedet blevet optaget på tarmrenserskolen i Roskilde. Det er omtrentligt herfra, at vi sammen med Jøden og hans helt særlige venner får lov at grine og græde over ungdomslivets kaos, flugtforsøgene fra virkeligheden, og mødet med den første svære kærlighed.

Bagved humoren og røverhistorierne, bærer jøden dog på mørke hemmeligheder, og hjerteskærende minder.

Kevin Larsen tager en stolt Ole Lund Kirkegaard’sk tradition for kulørte karakterer og universer til sig, og koger en ny finurlig bryg sammen, der kalder på både latteren og medfølelsen hos læseren.

Køb bogen her, eller hos saxo.com, storybag.dk eller din foretrukne online boghandler.

 

Nyhed: Lejlighed 42 og andre mørke fortællinger

ViraBooks har indgået en aftale med spændings og gyserforfatteren Nikolaj Højberg. Det er os en fornøjelse at kunne præsentere Højbergs gåsehuds fremkaldende novellesamling: Lejlighed 42 og andre mørke fortællinger.

Beskrivelse:

To mænd betragter en lukket dør med indskriften Lejlighed 42 på navneskiltet. Den ene siger: »Slap nu af for helvede, der er sgu ingen, der finder ud af, vi har været her, specielt ikke, hvis vi holder munden lukket, og det gør vi jo, ikk?« Han tager fejl.

En ung mand er på vej hjem fra en overnatning hos sin kæreste, i håb om at nå frem før de gamle står op, da overnatningen var imod deres ønske. Undervejs møder han hjælp til at sige fra over for deres styring af sit liv, men det er ikke lige den slags hjælp, man drømmer om.

En kriminalbetjent kaldes ud til en mose, hvor der er fundet et sortgarvet lig. Umiddelbart ligner det et af fortidens moselig, men på den ene skulder er der tatoveret kinesiske skrifttegn, hvis betydning ikke giver umiddelbar mening. Det er der ikke meget ved ligets fortælling, der gør.

Velkommen til ti originale fortællinger fra fantasiens mørke side.

KØB BOGEN HER eller hos en anden af landets online bogshops f.eks. riidr.dk eller G.dk

Produktdetaljer
Forlaget ViraBooks 18-08-2011
ISBN13: 9788799373321
1.udgave, PDF og Epub
Sprog: dansk
255 Sider
Filstørrelse: 2356 KB
Format: pdf, Digital vandmærkning. Epub, DRM beskyttet.

Lær Clairvoyance – En Kort Introduktion

I Lær Clairvoyance – En kort Introduktion, gennemgår forfatteren over 19 letforståelige sider, hvordan du kan åbne op for dine Clairvoyante evner.

Budskabet, som serveres med et humoristisk glimt i øjet, er, at for at åbne op for den åndelige verden, er du først og fremmest nødt til at åbne op for dig selv, og forbindelsen til din sjæl.

Bogen slutter med en konkret gennemgang af hvordan du gør før, under og efter en Clairvoyance.

Køb Lær Clairvoyance – En Kort Introduktion her!

Eller hos bl.a. følgende forhandlere: gad.dkboghandleren.dkwilliamdam.dkbogerogpapir.dk

Produktdetaljer
Udgivet: 2011-04-04
Sideantal: 19 Sider
Forlag: Forlaget ViraBooks
Originalsprog: Dansk
ISBN-13: 9788799373390
Filtype: pdf
Fil-størrelse: 841 KB
Digital beskyttelse: DigitalVandmaerkning

Ny bog “Glasplaneten” udkommer d. 10 maj 2012

Vi glæder os til at præsentere dig for vores kommende udgivelse: “Virkeligheden bag Virkeligheden – Glasplaneten” af den nye talentfulde forfatter Dan Johannesson.

Bogen kan fås som fysisk Paperback bog og e-bog.

Beskrivelse:

I fremtidsmetropolen Sangri La møder vi den fordrukne likvideringsagent Raymond Byrne, der netop har fået sit livs vigtigeste mission: Rejs til glasplanten og dræb terroristen Robert Englund og hele inderkredsen af hans organisation RETURN.
Samtidig får Journalisten Thomas Spinner et nervesammenbrud og en usædvanlig intens drøm, som gør at også han føler sig kaldet til at opsøge Englund, i et desperat forsøg på at stille terrorlederen til ansvar for hans vanvittige rituelle mord på børn.
Jagten på Englund fører de to mænd igennem en ukendt og eksotisk verden og stadig tættere på en sagnomspunden okkult begivenhed – Den tusind år gamle Paradosis Ceremoni..

– Lys møder mørke og sandhed løgn i et hæsblæsende eventyr, som tager læseren ud på en sjælden rejse, hvor sort humor, action og spænding, sømløst smelter sammen med indsigt og tankevækkende spiritualitet.

Køb Bogen: Virkeligheden bag Virkeligheden – Glasplaneten, vil efter udgivelsen kunne bestilles hos din lokale boghandler eller online hos bl.a. Saxo.com. Du kan også downloade bogen som lydbog, eller downloade den billigere til din Mobiltelefon, Ipad, Kindle mv. som e-bog hos bl.a. saxo.com, gad.dk, g.dk, riidr.dk mv.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.