Om Forlaget

Hvem, hvad og hvorfor er ViraBooks.dk?

Hvem
ViraBooks.dk er et nyt Dansk website for bogelskere. Her finder du anmeldelser af de sidste nye, og kommende, udgivelser inden for Fantasy, Science Fiction, Horror (Vampyrer og Nattens kryb..) og inden for Spiritualitet. Du kan også finde spændende artikler skrevet af kompetente kræfter som beskæftiger sig med f.eks. en ny Fantasyforfatter, emner inden for Spiritualitet eller noget helt tredje som ligger sig op ad, eller lige omkring, de 4 nævnte genrer. Tanken er at tilbyde dig en bred vifte af inspiration og information omkring de bøger vi elsker, såvel som de emner som bøgerne beskæftiger sig med.

Hvad
ViraBooks.dk er også et forlag og vi har som ambition især at udgive e-bøger, e-lydbøger og af og til også fysiske papirbøger inden for Fantasy, Sci – Fi, Horror og Spiritualitet. Fire genrer som har det tilfælles at de beskæftiger sig med det mystiske, det fantastiske og det fantasifulde i mennesket.

Selvom vi primært udgiver bøger i de 4 nævnte genrer, sker det også at en historie fra en anden genre slipper igennem “nåleøjet”, hvis vi syntes den har noget helt særligt. Et eksempel er Kevin Larsens “Tidsmaskinen” en socialrealistisk historie hvor desperation og humor går hånd i hånd.
Gode, praktiske opslagsbøger, velegnede til udgivelse som e-bøger, udgiver vi også.

Da vi er på udkig efter nye talenter, og gerne vil hjælpe dem som er på vej til at blive det, er ViraBooks.dk også et sted for forfatterspirer. Vi har en fast blog kaldet “Til Forfattere” hvor bl.a. Jannie Solaas fra Forfattervaerk.net skriver artikler med gode råd og opmuntring til dig som mærker de gode historier brænde inden i. Du kan også finde indlæg fra forfattere som udgives på Forlaget ViraBooks. Endelig samarbejder vi med andre i bogbranchen om spændende konkurrencer for kommende forfattere.

Hvorfor
Så kig dig omkring og lad dig inspirere – og del dine tanker med os andre. F.eks. via kommentarer, ved at give stjerner til de bøger du har en mening om, eller ved at dele artikler og anmeldelser med dine venner på Facebook. For det er er det som er hele ideen bag vores slogan Spred ordet! – At tilbyde dig anmeldelser, artikler og bøger som er så spændende at du får lyst til at dele dem med dine venner på nettet.

Vil du skrive artikler eller anmeldelser på ViraBooks.dk?
Er du ekspert inden for et af de emner vi arbejder med, og kan du skrive spændende anmeldelser eller artikler så er du også velkommen til at sende os en mail. Så kan det være at det bliver dig som får de nyeste bøger gratis med posten til anmeldelse før de når ud i butikkerne. Eller dine artikler / blogs som kommer til at inspirere en støt stigende skare af besøgende på websitet.
Læs mere om hvordan du gør her. Vi glæder os til at høre fra dig

Rigtig hjertlig velkommen til ViraBooks.dk – Spred ordet!

Share