Indsend Manuskript

Vi modtager gerne manuskripter til gennemlæsning inden for følgende kategori:

Opslags og “How To” bøger: Praktiske hånd / e-bøger som tilbyder undervisning, praktisk anvendelig viden eller enkle kurser inden for et afgrænset emne. F.eks. inden for specifik software, coaching / selvudvikling, kommunikation, eksamensforberedelse, jobsamtale, sex og samliv mv. Vi er åbne for mange typer af manuskripter i denne kategori, blot de er overskuelige, lette at anvende og helst ikke fylder mere end 20-40 sider.

Skønlitteratur: Der modtages aktuelt ikke manuskripter i denne genrer af nogen art.

Samfunds / faglitteratur: Politik & Verdensorden, Bevidsthedsforskning, Holisme, Selvudvikling, Spiritualitet, Coaching, Medier og Samfund, Medielogik, Massemanipulation.

Vi modtager kun manuskripter som er grundigt gennemarbejdede, i forhold til korrektur og ide.

For manuskripter inden for samfunds og faglitteratur gælder det hertil at kildekritik, dokumentation, journalistisk metode mv. skal benyttes med stor grundighed, for at kunne komme i betragtning til udgivelse.

Manus kan fremsendes fysisk til:
ViraBooks, Skalbjergvej 19, 5230 Odense M.
Send kun en kopi da trykte manuskripter ikke returneres.

Du kan også vedhæfte dit manuskript elektronisk som PDF Dokument via email: manus@virabooks.dk

Evt. afslag begrundes kort, men er ikke til yderligere diskussion.

Inspiration til (nye) forfattere
Har du brug for gode råd og inspiration omkring bogudgivelse eller arbejdet med at lave det gode manuskript, kan du følge vores blog Til Forfattere her på sitet. Her vil der løbende være nye artikler om emner af denne art.

Share