Anmeldelse
Læsernes vurdering
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Mørke Guders Templer

Vermgt_largedener i mørke, hvor det ukendte, dystre og makabre regerer.
Mennesker er føde for monstre, guder og andre klaner.
Heltene har deres storhedstid og kan gøre alt, for de er verdenernes sidste håb,
Menneskenes sidste håb. Men hvad er en helt? Godheden selv? Ridderen i den skinnende rustning?

Måske.. Han kan også være berserkeren, som slagter alt på sin vej, for at nå sit mål. Eller den stupide kriger som ikke ser rigtigt eller forkert, men kun belønningen som jobbet lover. Alle har de hver deres agenda, så hvis deres betalte job lykkedes samtidig, er det jo en bonus. Anti-heltene, syntes jeg, er de bedste, for man ved aldrig hvad man kan forvente.

Mørke guders templer er en novellesamling med 12 noveller, som alle udfolder sig i diverse fantasy universer .. eller måske i vores verden, med et tvist.
Nogle af ”heltene” er sympatiske og gode, i en ond verden (heldigvis ikke alle), hvor andre er usympatiske, egoistiske, måske ikke ligefrem onde, men ikke typen man ville vende ryggen til.

Heroisk fantasy er et godt udtryk, hvis man tager hovedpersonernes syn på sagen.
Ud af 12 noveller, vil der selvfølgelig være nogle fortællinger, man vil syntes bedre om end andre.

Jeg selv har et par favoritter, som tager mig med på en rejse til det sted, som er ”min fantasy”, som ramte plet med alt hvad jeg søger i sådanne fortællinger. Resten af bogen er gennemgående, en ret imponerende samling af velskrevne og spændende historier, af forfattere som jeg ikke har hørt om før, men helt sikkert vil holde øje med fremover.

Bogen er som sagt fantasy, men nok ikke egnet til de helt unge teenagere, da sproget til tider er ret brutalt og billederne levende. Men for en 15-årig eller en gammel bognørd som mig, er det ren nydelse.

God fornøjelse.

Bogmærk
Uploadet af admin den 17 november 2016

Comments Closed