Log Ind | Registrering
Mistet Kodeord

Kodeord fremsendes via mail.

 

Nyhed: Ti Noveller Fra Fantasiens Univers

Ti Noveller Fra Fantasiens Univers lukker dig ind i ti utrolige og fantasifulde verdener inden for genrerne Science Fiction, Fantasy og Horror.

Uddrag:
“Se, om du kan komme fri af den her, dit forpulede voldtægtssvin. Du får fandme ikke min personlighedschip.” Jacob råbte ud i det tomme lokale. Det flimrede grønt for hans øjne i samme øjeblik, som håndjernene sagde klik, da de låste omkring kædelåsen. Alt blev sort. – Fra “Delte Kroppe” af Kristian Peter Sjøgren

“Hun skreg og holdt sig for ørerne. Ved den usynlige port til Lysriget eksploderede himlen i et øredøvende brag. En modvind af orkanstyrke hvirvlede gennem luften, og orange flammer skød som pile efter Kappesvæveren Aurora. Hun var kommet alt for tæt på den øverste af De Tre Verdener ved den grænse, der delte Lysriget fra Middelhaven, og det var rent held, at hun havde undgået at brænde op i himlens ild. Fra “Kappesvæverens Himmelfald” af Merete Svenningsen.

Indeholder: Delte Kroppe, Bidemærker, De Levendes Bog, Den Sidste Snotnisse, En Helt Almindelig Onsdag, Generation 7, James A. Taylor, Kappesvæverens Himmelfald, Sjæleforsørger og Støvet Fra En Sommerfugls Vinger.

E-bogen er udgivet i samarbejde med forfattervaerk.net

KØB BOGEN HER

Type: Ebog
Fil: epub og pdf
ISBN: 9788799373314 (Epub)
Udgivelsesdato: 06-12-2011
Udgave: 1.udgave
Forlag: Forlaget ViraBooks
Sider: 191 Sider
Filstørrelse: 400 KB

Bogmærk

Din kommentar

Skriv kommentar

*
= 4 + 4